Tuesday 26 October 2010

Linn Park

Sebnemlerin sayesinde Glasgow'un parklarini gezmeye basladik. Murat Iskocya'daki doga sevgisini ben gelmeden evvel gidermis; bende de cok yokmus ki geldigimizden beri epi topu uc parka gitmisiz: Queens Park (eve yuruyerek 10 dakika mesafede, gitmesek ayip), Kelvingrove Park (Murat'in eski eve ve ise yakin ve muze yani) ve Pollok Park (Burrell Collection var icinde onu gormeye gitmisken eh iki de tur atalim demistik). Kuzey'le ve Sebnem'le park kolleksiyonumuza eklenenler: Tollcross Park (nefis bir gul bahcesi var), Bellahouston Park (cim kayak pisti ve cok guzel bir kafesi var (House for an Art Lover), James Hamilton Heritage Park ve son olarak da Linn Park.
Park dedigime bakmayin Turkiye'deki parklara gore bu parklarin bazilari orman olarak kaliyor. Dusunun Linn Park'ta minik bir selale bile var.









Her ne kadar amacimiz biraz temiz hava bol gunes ve azicik da hareket olsa da Sebnem'in pogacalari, keki ve helvasi sayesinde nerdeyse piknik kivamina geldi. Bizim tikinmamiza dair resim cikmadi ama kucuk beylerin ki burada:)








Babalar ve ogullari









Babamla uc haftalik ayriliktan sonra azicik hasret giderdik:)

No comments:

Post a Comment