Tuesday 26 October 2010

Kuzey Yuzme Sefasinda

Sonunda havuza gitmeyi de basardik. Bu zamana kadar nedense pek bir cekiniyordum. Klor, olasi hastaliklar, yok aman soguk olur vs derken hep erteleyip durdum. Ama sonunda bugun kirdik seytanin bacagini ve Sebnem teyze ve Kaan'la havuz sefasi yaptik.
Havuz kismi ciddi sefali. Gayet sicak, temiz ve bebek dostu bir tesis. Ama yine de bence tek basina birazcik cefa cekiyorsun. Cok iyi organize olman lazim, zira bebegini elinden zink diye birakamiyorsun malum. Ustune bi de hem senin hem de bebeginin islakligi eklenince olay biraz daha kompleks hale geliyor. Bakmayin cefa dedigime en azindan sadece bebegin ve sen kimsenin yardimi olmadan havuza gidebiliyorsun. Nasil mi?
Bebekli-cocuklu aileler icin ozel soyunma odalari var. Odalarda bebegin altini degismek icin bir masa ve bir de cocugu oturtmak icin bir acilir kapanir duvara monte koltuk var. Boylelikle sen cocugunu giydirdikten sonra ya da once kendi isini halledebiliyorsun.
Ben sagolsun Sebnem'le gittigim icin cok sikinti cekmedim, en azindan o neyin nerde oldugu konusunda cok guzel yonlendirdi.
Kuzeycik ilk sefer oldugundan sanirim ortami epeyce bi inceledi. Suyu cok sevmesine ragmen genel bir tedirginlik vardi uzerinde. Alismasi nerdeyse 15 dakikayi aldi. Tam alismisti ki 5 dakika sonra cikmaya karar verdik cunku miniklerin parmaklari burusmaya baslamisti artik.
Bu isi bir de babamizla denesek hic fena olmayacak;)
Havuzda resim cekmek yasak oldugu icin malesef resmimiz yok. Gerci hem makine hem cocuk nasil olacakti ki..


No comments:

Post a Comment